Wnioski o dostęp do strefy ukrytej
Cytat z Thomas Anderson data 10 kwietnia, 2024, 11:13W tym temacie można pisać prośby o dostęp do strefy ukrytej, który umożliwia:
- dostęp do artykułów, które są publikowane tylko w strefie ukrytej,
- dostęp do forum ukrytego.
W tym temacie można pisać prośby o dostęp do strefy ukrytej, który umożliwia:
- dostęp do artykułów, które są publikowane tylko w strefie ukrytej,
- dostęp do forum ukrytego.
Cytat z Szymon Karbowski data 20 września, 2024, 11:20Jakie wymagania trzeba spełnić, żeby dostać dostęp do strefy zamkniętej i co tam się znajduję.
Domyślam się, że zwykłe "chcę dostęp" lub "poproszę" nie wystarczy.
Jakie wymagania trzeba spełnić, żeby dostać dostęp do strefy zamkniętej i co tam się znajduję.
Cytat z Thomas Anderson data 24 września, 2024, 09:21Cytat z Szymon Karbowski data 20 września, 2024, 11:20Jakie wymagania trzeba spełnić, żeby dostać dostęp do strefy zamkniętej i co tam się znajduję.
Zgadza się. Bo to nie jest koncert życzeń. Do strefy zamkniętej można się dostać tylko i wyłącznie wtedy gdy jest się już gotowym na takie wyzwanie.
Cytat z Szymon Karbowski data 20 września, 2024, 11:20Jakie wymagania trzeba spełnić, żeby dostać dostęp do strefy zamkniętej i co tam się znajduję.
Zgadza się. Bo to nie jest koncert życzeń. Do strefy zamkniętej można się dostać tylko i wyłącznie wtedy gdy jest się już gotowym na takie wyzwanie.